mitt - orakel ord - 08 16

Totemdjur:
KAMELEONT: Kameleonten hjälper dig att bli flexibel utan att behöva vara nyckfull. Det kommer att hjälpa dig att antigen dälja eller visa upp vissa aspekter av dig själv.

Kärlekstarot: 
Hur kommer jag att träffa den rätte?
Solen: Du kommer att träffa din blivande ute i naturen, på stranden eller på grillparty.

Hur attraherarjag honom?
De Älskade: Din naturliga charm och din älskvärdhet attraherar honom.


Vilken kändis är du ?

Naomi Campbell: Du vägleds av din passion och du litar på dina instikter. Du försöker dock gå i för många riktningar samtidigt och du ändrar dig ofta i enlighet med din sinnestämning. När du uppnår något lyser du upp som en stjärna; du vill ständigt gå ännu längre upp och uppnå ännu mer. Du kräver mycket av både dg själv och andra.

Hur ser andra på dig ?

Vanessa Paradis: MÄn blir vilda på grund av dig och alla älskar dig eftersom du har en liten flickans förlorade charm. Du verkar helt trygg i dig själv och din karaktär verkar beslutsam, och de som känner dig väl vet att detta är sant. Du har stor inre styrka..

Färgoraklet:

Din färg är röd:

Röd står för liv, vitalitet, passion, styrka och begär. För mycket av den här färgen kan dock leda till skadegörelse, precis som elden kan den förstöra saker.

Din dag:

I dag kommer allt att hända i snabb takt. Plötsliga emotionella utbrott är möjliga. Du kan ha svårt att kontrollera dina känslor. I dag kommer du gärna att gå emot flödet och göra saker på ditt eget sätt. Du kommer att bli handlingskraftig och motiverad. Det viktigaste är dock att hålla dig till det som du redan har börjat. Försök inte ändra dig innan du är färdig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0